NEXT WEEKEND RETREAT 3-5 maj - 2024

RETREAT  I SKÅNE 3-5 maj 2024
The Art of Living - 5 grundstenar till ett friare liv - Toltekisk/Shamansk visdom

HOLISTISKA RETREATS
i Självledarskap för
välbefinnande och livskraft

Personlig & själslig utveckling för dig som vill skapa en djupare mening och ett högre syfte samt leva i samklang med livet!

HELG & VECKO RETREATS  I  SJÄLVLEDARSKAP

På alla mina retreats ingår Yogiska övningar,  Meditation & Pranayama (andning), Sessioner i Själv-ledarskap - personlig och själslig utveckling,  Satsang (en typ av Q & As), Musik instrumentbad och Naturupplevelser med Shamanska ceremonier. Om tid finns även individuella Coaching sessioner i grupp. Kärlekgstsfullt lagad god mat och härlig gemenskap i skön miljö. Du får enkla och konkreta verktyg med hem för din fortsatta utveckling!

LÄNGST NED FINNER DU TESTIMONIALS 

The Art of Living - 5 grundstenar till ett friare liv 3-5 maj 2024
En njutbar helg för dig som vill leva medvetet, närvarande och autentiskt

 
Ett retreat i Självledarskap för dig som vill leva i samklang med livet, som vill lära dig närvaro, tillit och ett optimistisk glädjefyllt sätt att leva. Fokus denna helg är  "5 grundstenar till ett friare liv"  från den Toltekiska traditionen, en lära jag fått från Teotihuacáns pyramidområde och Shamaner i Mexico under 10 års tid.

Var sann i ditt tal
Ta ingenting personligt
Ta ingenting för givet
Du gör alltid ditt bästa
Var kritisk, lyssna och lär


Visdomen handlar om att förstå de begränsningar vi själva sätter som hindrar oss att leva i frihet. Du kommer förstå samspelet  mellan din personlighet och själen för att leva i mer harmoni, i stället för att stångas med dig själv och skeenden i livet. Vi fyller på med Själsnärvaro och livsenergi.

Du har viljan men behöver guidning, ett gemensamt forum eller fokus för att hantera allt som sker inom och utanför dig i vardagens ekorrhjul.  Helgen handlar om att leva i ett paradigmskifte, att stå stadig i din sanning och ha modet att leva hjärtats väg i en omtumlande värld.

Vi öppnar upp och aktiverar en högre frekvens och att leva mer autentiskt och kärleksfullt både för oss själva, andra och i samklang med moder jord och livet i sin helhet, och vila mer i tillit till allt som är.
”Everything is always perfect divine design”

När: 3-5 maj 2024
fredag kl 14 - sönd kl 14
Var:  Klåveröd på Söderåsen på en magisk eco gård, i naturreservatets tystnad mitt i Ingenstans. Se mer på; https://inspirationsbolaget.se

Du bokar en plats (privatperson) genom att betala anmälan 1500 kr eller fullt belopp 5555 kr.  Klicka på BOKA PLATS RETREAT knappen  nedan. Begränsat antal platser.  
(anmälan återbetalas ej vid avbokning)

Retreatet har fokus på Självledarskap i din personliga och själsliga utveckling. 
"5 grundstenar till ett friare liv" är övergripande tema men innehållet skapas utifrån er som grupp, utifrån era behov och frågor under våra Satsangs. (Q&As)

Kurs + Kost & logi fredag - söndag
Delade rum i avskilda och öppna ytor:
Privat: 5555 kr
Företag: 7777 kr + moms

Anna Ugander

Anna har hållit retreats runt om i världen  inom personlig och själslig utveckling i över 15 år, varav 10 år i Mexico i den shamanska traditionen. Hon uppskattas för hennes närvaro, intuition och förmåga att känna in det som ÄR, med både en självklar direkthet och mjukhet på samma gång.

Hon har en bakgrund som terapeut (även par), coach och handledare samt utbildare i Själv-ledarskap. Sedan 2009 har hon coachat ledare, VDs och utvecklat team, chefer och ledningsgrupper på företag som IKEA och Eon.

Anna har arbetat med människors utveckling i 25 år, bla  som friskvårds konsult samt personlig tränare & mental coach på elitnivå.  

Hon har också meriter som elitidrottare på VM, Gladiatorn Nova på TV 4, egen erfarenhet av utbrändhet och en nära döden upplevelse som påverkat hennes liv starkt.
Type somethin

Tillsammans utforskar vi varandet i kontakt med den universella intelligensen. Vi låter vårt mind vila i stillhet och ger utrymme för reflektion. Andetaget skapar kontakt, vi lyssnar till inre visdom och låter vår fysiska kropp vara i rörelse. Helande musik letar sig in i vårt cellsystem och känsloliv och läker genom transformation.

Vi möts i hjärtat och med kärlekens kraft öppnar vi dörrar till nya möjligheter och dimensioner. Du får ta del av den fantastiska visdom jag fått ta del av genom åren av shamaner, genom ceremonier,  inre och yttre resor världen över, via kanaliseringar, nedärvd andlig visdom och mina egna inre och yttre erfarenheter i ”The art of living”

Deltagare som varit på mina retreat upplever att de får/blir:
- lättanvända konkreta verktyg för personlig utveckling
 - mindre påverkade av andra och omvärlden
- tryggare i sig själv på arbetet & i livet
- ökad självkänsla & självkännedom
- ett mer positivt förhållningssätt
- ökad självrespekt och hälsa
- kontakt med sitt inre/själen
- lättare att fatta beslut
- mer glädje & livsfokus
- ökat självledarskap
- bättre relationer
- ökad livskunskap

För er som varit med förut så blir det aldrig detsamma, nya vindar för oss dit vi ska.

3-5 maj 2024

Varmt välkommen

Nedan finner du  TESTIMONIALS och andra RETREATS.
Jag erbjuder också 3 olika  individuella SESSSIONER  före eller efter retreaten 

Privat coaching
i samband med retreat 

När du önskar guidning, coaching eller transformation av dina inre motstånd för att nå nya höjder. Det kan vara tankar, känslor eller beteende  som hindrar dig  i din vardag eller som begränsar dig att leva fullt ut. 

Privat behandling
i samband med retreat

När vi har fysiska åkommor vill de oftast tala om saker för oss. Tillsammans  möter vi blockeringen emotionellt och fysiskt för att medvetandegöra och frigöra möjlighet till läkning och transformation. Du får guidning i hur du kan hjälpa till med läkning via rörelse, mat, tankar mm. 

Reading session
i samband med retreat

När det handlar om att få en starkare kontakt med din själ eller spiritualitet. Jag använder min intuition och guidar dig via visualisering, shamanskt erfarenhet och kunskap samt tarotkort som ett verktyg.

 SÄND FÖRFRÅGAN OM PRIVAT SESSION MED ANNA
I SAMBAND MED RETREAT PÅ SMS       0708-778181

Sverige
helg retreat
The Art of Living (med olika tema) 

 Ett retreat för dig som vill vara i närvaro, självreflektion och få tillgång till konkreta verktyg i Självledarskap och personlig och själslig utveckling. En transformerande helg med både inre och yttre upplevelser för kropp och själ. Du kommer känna uppfylld och mer i kontakt.

Utomlands
veckoretreat  
The Art of Living

 På mitt vecka retreat utomlands hinner vi verkligen med att njuta av stillhet, sol och gemenskap. Vi går på djupet i både närvaro och utveckling som ger självinsikter och skapar utrymme för att transformera hinder och blockeringar för att du ska kunna leva livet mer fullt ut i linje med dina önskningar. Nästa retreat HT 24.

Mexico
vecko retreat
Spiritual Living 

Ett kraftfullt och älskat retreat för dig som vill leva och leda autentiskt och i samskapande med livet och universum. En livsomvälvande shamanskt resa i självledarskap på pyramidområdet i Teotihuacan. Deltagare genom åren upplever det som ett liv före och ett liv efter denna inre och yttre transformation.

TESTIMONIALS -  Helgretreat i Lilla Klåveröd, Sverige aug 2023
The Art of Living - Ego & Soul a beautiful partnership

 Egot och själen är i ständig interaktion med varandra. Vi kan ej leva utan egot på jorden, vår kropp, allt praktiskt och fysiskt är en del av egot, själen står för intuition, upplevelse, utveckling och hjärtats väg. Vi låter egot & själen mötas, vi mår bra när de dansar vackert tillsammans.

TESTIMONIALS -  Helgretreat i Sverige maj 2023

Eva 

Bra & tydlig förberedelse. Lärt mig att ställa rätt frågor till mig själv och på rätt sätt. Bollen ligger hos mig nu att använda alla verktyg vi fått. Anna har bred och djup kunskap och ser  och hör alla, (även det mellan raderna) Tack för att du är så klok och att du är just du!

Anette

Varierat bra upplägg i vacker natur och trivsamt boende. Upplever att Anna har bred kunskap och stort engagemang. Hon är fantastisk och gjorde härlig musik healing som gick rakt in i mig. Rekomenderar alla att gå.

Catharina

En helt fantastik kurs för dig som vill hitta lugn och balans i livet samt lära dig mer om dig själv. Anna är super, bra leadership och jag har massor med mig hem som kommer hjälpa mig i vardagen!Linda (fotograf) 

Jag ska använda mina verktyg! Jag har fått med mig fina insikter om mig själv och mina egna beteende. Bra verktyg att fortsätt med hemma för att hålla vid utvecklingen.